Τον… «έκλεισαν» ήδη στην ΑΕΛ τον Γκαζαριάν!

Τον… «έκλεισαν» ήδη στην ΑΕΛ τον Γκαζαριάν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικης ιστοσελίδας sportime.gr, η ΑΕΛ συμφώνησε σε όλα με τον Αρμένιο διεθνή, Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ο οποίος όπως αναφέρεται, σύντομα θα ανακοινωθεί.

Αναλυτικά:

«Την ΑΕΛ Λεμεσού πρόκειται να αντιμετωπίσει ο Άρης στο Β’ προκριματικό γύρο των ομίλων του Europa League, στις 25/07 και 01/08.

Η αντίπαλος της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, ενισχύθηκε μεταγραφικά αποκτώντας έναν παλιό γνώριμο για την Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Κέρκυρα. Παράλληλα έχει αγωνιστεί στη Μαρίτιμο, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στην Τσάβες.

Αλλά πλέον θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΛ Λεμεσού. Οι Κύπριοι συμφώνησαν σε όλα με τον Αρμένιο μεσοεπιθετικό και σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί.

Παίκτης η οποίος έρχεται για δεύτερη φορά στο προσκήνιο στην Ελλάδα, μέσα σε λίγες ημέρες.

Η προηγούμενη ήταν για το γκολ που είχε σημειώσει στο ΟΑΚΑ στο ματς της εθνικής Ελλάδας με την Αρμενία. Ματς στο οποίο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ηττηθεί με 3-2».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα 7 πιο γνωστά προσκυνήματα της Παναγίας στην Κύπρο που γεμίζουν με πιστούς τον Δεκαπενταύγουστο

Τα 7 πιο γνωστά προσκυνήματα της Παναγίας στην Κύπρο που γεμίζουν με πιστούς τον Δεκαπενταύγουστο

Ο Δεκαπενταύγουστος στην Κύπρο δεν είναι απλώς άλλη μια γιορτή. Είναι μια ημέρα γεμάτη πίστη, παράδοση και βαθιά συναισθηματική σύνδεση με τη μορφή της Παναγίας. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πιστοί συρρέουν σε μοναστήρια και εκκλησίες αφιερωμένες στην Παναγία, για να προσκυνήσουν, να ευχαριστήσουν ή να ζητήσουν τη βοήθειά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE