Τα πρώτα «πειράματα» του Τραμετσάνι και οι… «νεοσύλλεκτοι»

Τα πρώτα «πειράματα» του Τραμετσάνι και οι… «νεοσύλλεκτοι»

Σήμερα (30/06) το απόγευμα (17:30), ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Αυστρία, με αντίπαλο τη Ρούνταρ Σλοβενίας, με τον Πάολο Τραμετσάνι, να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές και «πειράματα».

Άλλωστε, τέτοια παιχνίδια, με τα πόδια των παικτών να είναι βαριά από την σκληρή προετοιμασία, δεν προσφέρονται και για κάτι παραπάνω, ειδικά από την στιγμή που αργεί ακόμη το πρώτο επίσημο ματς των πρωταθλητών για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός θα δει για πρώτη φορά σε συνθήκες αγώνα, έστω και φιλικού, τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προσαρμογής στο νέο εργασιακό τους περιβάλλον.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE