Επέστεψε με γκολ ο Γκέκας

Επέστεψε με γκολ ο Γκέκας

Για περίπου τρεις μήνες η επιθετική δραστηριότητα της Ακίσασπορ δεν στηρίχτηκε στον Φάνη Γκέκα, ο οποίος πέρασε μικρή περίοδο «αφλογιστίας».

Η επιστροφή του απ’ τον τραυματισμό στο γόνατο όμως, επανέφερε και την επαφή του με τα δίχτυα. Ο Έλληνας επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 59’ στη θέση του Λούα Λούα και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα της εμφατικής νίκης (5-1) της Ακχίσαρ κόντρα στην Καραμπούκσπορ.

Το τελευταίο γκολ του Γκέκα στην Τουρκία ήταν στις 13/12, στο ματς κόντρα στην Γκεντσλερμπιρλιγκί. Από τότε πέρασαν έντεκα αγωνιστικές -και συνολικά 16 παιχνίδια, μαζί με αυτά του Κυπέλλου- όμως συνεχίζει στην πέμπτη λίστα των σκόρερ της Super Lig με 12 γκολ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE