Κηδεύεται την Τρίτη (02/07) η αδικοχαμένη Σοφία –Παράκληση της οικογένειας για την ανήλικη κόρη της

Κηδεύεται την Τρίτη (02/07) η αδικοχαμένη Σοφία –Παράκληση της οικογένειας για την ανήλικη κόρη της

Την Τρίτη (02/07) κηδεύεται η Σοφία Ζήνωνος που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/06).

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων γίνουν εισφορές για το ανήλικο τέκνο που καταλείπει η 25χρονη.

Η κηδεία θα τελεστή από τον ιερό ναό Παναγίας Χρυσαϊφυλιώτισσαςστην, στην Αγία Φύλα Λεμεσού, στις 14:00. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Αθανασίου Σφαλαγγιώτισσας στη Λεμεσό.

Το προσωπικό της World News Media εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία –  Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Εδώ στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον 34χρονο επιχειρηματία – Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν την αποφασιστικότητα των εκτελεστών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών γύρω από την κινηματογραφική απόπειρα φόνου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, με στόχο γνωστό 34χρονο Ελληνοκύπριο επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE