Επίσημο! Το κανάλι που «έκλεισε» ο Ανδρέας Γεωργίου – Δεν είναι ο Alpha - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Επίσημο! Το κανάλι που «έκλεισε» ο Ανδρέας Γεωργίου – Δεν είναι ο Alpha -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσω social media, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου, την έναρξη της συνεργασίας του με το τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα.

Παρά το γεγονός ότι το σήριαλ, «Αστέρια στην Άμμο» που ανήκει στην ομάδα παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου με τον Κούλλη Νικολάου, έκλεισε τον Alpha Ελλάδας, η σειρά «8 λέξεις» δεν θα παίζουν στο ίδιο κανάλι.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/7) ότι οι «8 λέξεις» θα προβληθούν μέσω του ελλαδικού τηλεοπτικού καναλιού, ΣΚΑΪ.

«Εμπιστεύσου την μαγεία της νέας αρχής» ανέφερε στην λεζάντα του, ο Κύπριος ηθοποιός και σκηνοθέτης.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE