Της έπιασε το κ...ο

Της έπιασε το κ...ο

Μάρτυρες μιας πρωτόγνωρης όσο και παρεξηγήσιμης σκηνής έγιναν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν από κοντά ή από την τηλεόραση την αναμέτρηση μεταξύ της Άουγκσμπουργκ με τη Μάιντζ, αφού ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Μάρτιν Σμιντ ούτε λίγο ούτε πολύ... θώπευσε τη γοητευτική σε κάθε περίπτωση, Σίλκε Μπάνικ.

Η εν λόγω φυσικά δεν αποτελεί άγνωστο πρόσωπο στον νεαρό τεχνικό, καθώς κατέχει τη θέση της βοηθού υπεύθυνου Τύπου στη Μάιντζ και όπως είναι λογικό υπάρχει μεταξύ τους μια οικειότητα.

Αυτή η διαχυτικότητα, φυσικά, είναι και απόρροια της σχετικά άνετης επικράτησης της Μάιντζ μέσα στην έδρα της Άουγκσμπουργκ που έφερε και αυτή την ευχάριστη διάθεση.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE