Κρασόπουλος: «Δεν ήθελα να τους ξεγελάσω...συγνώμη»

Κρασόπουλος: «Δεν ήθελα να τους ξεγελάσω...συγνώμη»

Πριν την ανάγνωση της ποινής, ο Κρασόπουλος ζήτησε συγνώμη από το δικαστήριο και από όλους τους ανθρώπους που ξεγέλασε. 

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας - Αμμοχώστου επέβαλε την Δευτέρα (1/7) ποινή φυλάκισης επτά χρόνων στον Mohamet Jamel Ben Hassen άλλως Γεώργιο Κρασόπουλο, 63 χρόνων από την Τυνησία, ο οποίος κρίθηκε ένοχος, ύστερα από δική του παραδοχή σε 560 κατηγορίες που αφορούν μεταξύ άλλων, πλαστοπροσωπία, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου, εξασφάλιση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου – Σεπτεμβρίου 2013.

Πριν την ανάγνωση της ποινής, ο Κρασόπουλος ζήτησε συγνώμη από το δικαστήριο και από όλους τους ανθρώπους που υπέφεραν από τις πράξεις του και τους οποίους ξεγέλασε και πλήρωσαν χρηματικό ποσό για να μεταφερθούν στην Γαλλία για να εργαστούν. Ανέφερε ακόμα ότι δεν ήθελε να γίνει αυτό το πράγμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.