Επέστρεψε από το Μινσκ ο Μάριος Γεωργίου, μαζί με Ανδρέα Μιχαηλίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επέστρεψε από το Μινσκ ο Μάριος Γεωργίου, μαζί με Ανδρέα Μιχαηλίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του ΚΟΑ:

«Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης μαζί με τον Μάριο Γεωργίου, επέστρεψαν από το Μίνσκ.

Ο Μάριος Γεωργίου, ο αθλητής που μας έκαμε να νιώσουμε ξεχωριστή χαρά και περηφάνια με τον άθλο που πέτυχε, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στη Γυμναστική στους 2ους Ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μίνσκ, επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στην Κύπρο μαζί με τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας υποδέχτηκε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, τον Μάριο Γεωργίου και τον προπονητή του Παναγιώτη Πετρίδη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, Κωστάκης Κουκκουλής»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE