Επέστρεψε από το Μινσκ ο Μάριος Γεωργίου, μαζί με Ανδρέα Μιχαηλίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Επέστρεψε από το Μινσκ ο Μάριος Γεωργίου, μαζί με Ανδρέα Μιχαηλίδη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του ΚΟΑ:

«Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης μαζί με τον Μάριο Γεωργίου, επέστρεψαν από το Μίνσκ.

Ο Μάριος Γεωργίου, ο αθλητής που μας έκαμε να νιώσουμε ξεχωριστή χαρά και περηφάνια με τον άθλο που πέτυχε, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στη Γυμναστική στους 2ους Ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μίνσκ, επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στην Κύπρο μαζί με τον Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας υποδέχτηκε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, τον Μάριο Γεωργίου και τον προπονητή του Παναγιώτη Πετρίδη, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, Κωστάκης Κουκκουλής»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

ΑΗΚ: Παραδοχή καθυστέρησης για τις γεννήτριες στη Δεκέλεια – Στο προσκήνιο και η ενεργειακή συμφωνία Κύπρου–Αιγύπτου

Στην παραδοχή ότι υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ΑΗΚ ως προς τις ενέργειες που απαιτούνταν για την προώθηση της αγοράς και εγκατάστασης νέων γεννητριών στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Δεκέλειας, προχώρησε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE