Το ΥΠΕΞ Τουρκίας ανακοίνωσε ότι στηρίζει πρωτοβουλία του ψευδοκράτους να θέσει θέμα για τον πύραυλο στα ΗΕ

Το ΥΠΕΞ Τουρκίας ανακοίνωσε ότι στηρίζει πρωτοβουλία του ψευδοκράτους να θέσει θέμα για τον πύραυλο στα ΗΕ

Το ψευδοκράτος θέτει υπόψη του ΟΗΕ και των ενδιαφερόμενων χωρών το επεισόδιο με τον πύραυλο και η Τουρκία στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες, αναφέρει το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του. 


Οπως αναφέρει, από την έκρηξη και την πυρκαγιά που προκλήθηκαν από την πτώση πυραύλου στην περιοχή Βουνό, λόγω του ότι ήταν εκτός κατοικημένης περιοχής, δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές. «Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στην ‘κυβέρνηση της τδβκ’ και τον ΄λαό΄ της», αναφέρει. 

Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΕΞ «οι αρχές της ‘τδβκ’ θέτουν υπόψη του ΟΗΕ και των ενδιαφερόμενων χωρών το επεισόδιο και η χώρα μας στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

Ο διορισμός του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό αποτελεί απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται σταθερά και αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου, είπε την Τέταρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.