Μετρά απώλειες και ψάχνει λύσεις ο Φινκ

Μετρά απώλειες και ψάχνει λύσεις ο Φινκ

Πολλά προβλήματα προέκυψαν στο ΑΠΟΕΛ ενόψει του ντέρμπι με τον Απόλλωνα και ο Τόρστεν Φινκ θα κληθεί να βρει λύσεις για να καλύψει τα κενά που έχουν προκύψει.

Οι Κακά, Αμορίν και Τζιμπούρ συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών και δεν υπολογίζονται ενώ ο Αλγερινός επιθετικός αποκόμισε και πρόβλημα στον δικέφαλο και μπήκε σε πρόγραμμα αποθεραπείας. Προβλήματα έχουν επίσης ο Καρλάο που ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και ο Εφραίμ που μπήκε σαν αλλαγή και έφυγε με μυϊκό πρόβλημα. Ο Χιώτης επίσης έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Πάρντο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και πολύ πιθανόν να επιστρέψει στη διάθεση του Τόρστεν Φινκ.

Η διοίκηση σε συνεννόηση με τον προπονητή, αποφάσισε να πάνε στο Μόναχο οι Τζιμπούρ, Εφραίμ και Καρλάο για ιατρικές εξετάσεις και θεραπεία προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος αποχής από την αγωνιστική δράση. 

Κώστας Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE