Ινδία: Δάσκαλος και ξαδέρφια κακοποίησαν 16χρονη επειδή ήταν πρώτη στα μαθήματα

Ινδία: Δάσκαλος και ξαδέρφια κακοποίησαν 16χρονη επειδή ήταν πρώτη στα μαθήματα

Μια πρωτοφανές υπόθεση κακοποίησης έλαβε χώρα στην Ινδία με θύμα μια 16χρονη η οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τα ξαδέρφια της και έναν δάσκαλο επειδή είχε καλούς βαθμούς.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, όλα ξεκίνησαν όταν τέσσερα ξαδέρφια της νεαρής, την κάλεσαν για φαγητό στο οποίο της έριξαν υπνωτικά. Όταν το υπνωτικό έδρασε, τότε και οι τέσσερις μαζί με έναν δάσκαλο ξεκίνησαν να την κακοποιούν σεξουαλικά.

Όταν η 16χρονη κοπέλα συνήλθε της ανέφεραν ότι είχε λιποθυμήσει και γι' αυτό την είχαν μεταφέρει σε άλλο σημείο.

Ωστόσο, απ'ότι όλα έδειξαν, οι αδίστακτοι κακοποιεί βιντεογραφούσαν τις πράξεις τους, τις οποίες και μοιράστηκαν διαδικτυακά μεταξύ τους μέσω Whatsapp.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς της 16χρονης υπέβαλαν καταγγελία στην αστυνομία, η οποία προχώρησε στην σύλληψη των δραστών. 

Όπως ανέφεραν στην συνέχεια οι δράστες, ο λόγος που άσκησαν κακοποίηση ήταν επειδή η 16χρονη είχε καλύτερους βαθμούς από αυτούς. 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.