ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: H Σταυριάνα που κατάφερε χωρίς ιδιωτικά φροντιστήρια να πρωτεύσει – VIDEO

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: H Σταυριάνα που κατάφερε χωρίς ιδιωτικά φροντιστήρια να πρωτεύσει – VIDEO

Τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων έγιναν γνωστά από το πρωί της Τρίτης (2/7) και 13 μαθητές κατάφεραν να πρωτεύσουν, ανάμεσά τους και η Σταυριάνα Ευθυμιάδη από την Λεμεσό. ,

Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης, η μαθήτρια από το Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού, Σταυριάνα Ευθυμιάδη, έκανε λόγο για το ατομικό διάβασμα και τις ατελειώτες ώρες που αφιέρωσε ούτως ώστε να εξασφαλίσει τη θέση στη Νομική.

Όπως ανέφερε η ίδια, το «μυστικό» της επιτυχίας της οφείλεται στις ατελείωτες ώρες διαβάσματος και στην απόφασή της να αφιερώσει ατομικές ώρες διαβάσματος, χωρίς ιδιωτικά φροντιστήρια, για να επιτύχει τον στόχο της να περάσει στη Νομική σχολή.

Σύμφωνα με την ίδια η απόφαση της να ακολουθήσει τις σπουδές της στη Νομική οφείλεται στο ότι: «Είμαι άνθρωπος που πάντα μου άρεσε να υπερασπίζομαι το δίκαιο».

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όλα όσα ανέφερε η Σταυριάνα για την επιτυχία της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE