Στο νοσοκομείο ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο νοσοκομείο ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Άρης Αργυρόπουλος βρίσκεται στο νοσοκομείο...

Με μάσκα οξυγόνου και ορό στο χέρι, ο γιός της Μπακοδήμου στο νοσοκομείο ενώ δίπλα του βρίσκονται οι αγαπημένοι φίλοι. Οι φίλοι τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο και εκείνος τράβηξε μία φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου και τη δημοσίευσε.

Ο 17χρονος Άρης μπορεί να δημοσίευσε φωτογραφία από το νοσοκομείο, όμως δεν έκανε γνωστό τι ακριβώς του συνέβη και νοσηλεύεται.

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μπορεί να έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι, όμως έχουν άριστες σχέσεις και είναι κοντά στα δυο παιδιά τους. Και οι δυο ήταν φυσικά δίπλα στον μικρό τους γιο και το απόγευμα τον επισκέφτηκαν και οι κολλητοί του για να δουν πώς είναι η κατάσταση της υγείας του.

Ο Άρης Αργυρόπουλος δεν έκανε γνωστό το λόγο της εισαγωγής του, όμως για να βγάζει φωτογραφίες και να τις δημοσιεύει στο instagram, προφανώς δεν είναι κάτι σοβαρό!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE