Η Δημοκρατία άντλησε από Κύπριους επενδυτές €4,3 εκ. από την πώληση 6ετών ομολόγων

Η Δημοκρατία άντλησε από Κύπριους επενδυτές €4,3 εκ. από την πώληση 6ετών ομολόγων

Πόσο πέρα των €4 εκατομμυρίων άντλησε η Κυπριακή Δημοκρατία από Κύπριους επενδυτές μέσω της πώλησης εξαετών ομολόγων της Δημοκρατίας για φυσικά πρόσωπα.

 
Συγκεκριμένα, σε σημερινή ανακοίνωση το Γραφείο Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΓΔΔΧ) αναφέρει ότι στις 20 Ιουνίου 2019, τερματίστηκε η λήψη αιτήσεων για αγορά εξαετών ομολόγων της Κυπριακής Δημοκρατίας για φυσικά πρόσωπα, της 7ης Σειράς (Ιούλιος) 2019 και σημειώνει πως λήφθηκαν 61 αιτήσεις, όλες από Κύπριους επενδυτές, για συνολικό ποσό €4,378,400, το οποίο έχει εγκριθεί ολόκληρο.    

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE