Απίθανος ο Κασκαούνιας! ‘Μαμά τζιαι πελλάρες… Τούτον εν τραγούδι…’ – VIDEO

Απίθανος ο Κασκαούνιας! ‘Μαμά τζιαι πελλάρες… Τούτον εν τραγούδι…’ – VIDEO

Αναφερόμαστε φυσικά στον Σοφοκλή Κασκαούνια, ο οποίος για άλλη μια φορά απέδειξε το ταλέντο του με ένα πολύ διαφορετικό video.

Ο ηθοποιός μπήκε στο στούντιο και τραγούδησε τα…φωνήεντα και γενικά τους περίεργους ήχους που μπορεί ο ίδιος να πετύχει, με το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό και να προσφέρει γέλιο, κάνοντας σε να θέλεις να το παρακολουθήσεις ξανά και ξανά.

Στην ανάρτηση του ο ηθοποιός εκτός από τις ευχαριστίες στο στούντιο που τον φιλοξένησε έγραψε επίσης: ‘Μαμά τζιαι πελλάρες… Τούτον εν τραγούδι…’ αναφερόμενος στο τραγούδι που προκάλεσε φρενίτιδα το τελευταίο διάστημα του γνωστού ράπερ Sin Boy το ΄Μαμά’.

Δείτε το video του παρακάτω:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE