ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κολυμπούσε με την κόρη της η άτυχη 66χρονη- Ξαφνικά ''εσβησε'

ΠΑΦΟΣ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κολυμπούσε με την κόρη της η άτυχη 66χρονη- Ξαφνικά  ''εσβησε'

Λουόμενη, 66 ετών από τη Ρωσία, ανασύρθηκε αναίσθητη ενώ κολυμπούσε στην θαλάσσια περιοχή του Βένους την Τρίτη 2/7 σύμφωνα με την Αστυνομία.


Η  66χρονη ενώ κολυμπούσε με την κόρη της σε περιοχή, δίπλα από την παραλία του Βένους, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τις αισθήσεις της. Στο μέρος έσπευσαν οι τρεις ναυαγοσώστες που επανδρώνουν την παραλία του Βένους για την ανάσυρση της.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Ανδρέας Σπανός, ναυαγοσώστης της περιοχής ανέφερε πως η γυναίκα κολυμπούσε πέντε περίπου μέτρα απόσταση από την ακτή και μετά την ανάσυρση της, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε την 66χρονη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό της. 

Τα αίτια του θανάτου της αναμένεται να καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Πέμπτη .

Σημειώνεται πως η 66χρονη είχε αφιχθεί στην Πάφο για ολιγοήμερες διακοπές.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top