Θέλει Κοσιελνί!

Θέλει Κοσιελνί!

Στο στόχαστρο της Μπορντό βρίσκεται ο 33χρονος αμυντικός της Άρσεναλ Λοράν Κοσιελνί, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’Equipe». 

Την προοπτική του Γάλλου διεθνή Λοράν Κοσιελνί «τσεκάρει» η Μπορντό, μιας και ο παίκτης είναι θετικός στον ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Άρσεναλ μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στο Λονδίνο.

Οι Γιρονδίνοι βλέπουν στο πρόσωπο του συμπατριώτη τους τον διάδοχο του Ζιλ Κουντέ, ο οποίος είναι ένα βήμα μακριά από τη μετακίνηση του στη Σεβίλλη έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι «κανονιέρηδες» κοστολογούν τον πολύπειρο αμυντικό με περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ, αφού το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE