Η Κρίσταλ Πάλας ζητάει 80 εκατομμύρια λίρες για τον Ζαχά

Η Κρίσταλ Πάλας ζητάει 80 εκατομμύρια λίρες για τον Ζαχά

Η Άρσεναλ κατέθεσε πρόταση 40 εκατομμυρίων λιρών στην Κρίσταλ Πάλας για τον Ζαχά, όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Η Άρσεναλ θέλει διακαώς να πάρει στο «Emirates» τον Γουίλφριντ Ζαχά από την Κρίσταλ Πάλας. Σύμφωνα, μάλιστα, με τα αγγλικά ΜΜΕ, οι «κανονιέρηδες» έκαναν πρόταση 40 εκατομμυρίων λιρών για τον 26χρονο επιθετικό.

Όμως, όπως υποστηρίζει το «BBC Sports», η Άρσεναλ πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες της, καθώς η Κρίσταλ Πάλας ζητάει πολλά παραπάνω από τους «κανονιέρηδες». Συγκεκριμένα οι «αετοί» επιθυμούν ένα ποσό της τάξης των 80 εκατομμυρίων λιρών, προκειμένου να αφήσουν τον Ζαχά  να φύγει.

Πηγή: Snda.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Πολύ χρήσιμη και σημαντική χαρακτηρίζει η Κυβέρνηση την επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις Βρυξέλλες, η οποία μετατοπίστηκε για τις 13 Ιουλίου.