Τα ντέρμπι της Super League

Τα ντέρμπι της Super League

Το διήμερο 21-23/9 για την 4η αγωνιστική το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Διαβάστε πότε θα γίνουν τα ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Super League

Οχτώ αγωνιστικές με ντέρμπι περιλαμβάνει ο κάθε γύρος του πρωταθλήματος της Super League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (2/7) σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

Το ντέρμπι των «αιώνιων» Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού θα διεξαχθεί την 4η αγωνιστική, το διήμερο 21-23/9 μαζί με το ΠΑΟΚ – Άρης ενώ το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς θα γίνει μία εβδομάδα νωρίτερα ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό.

Την 5η παίζουν ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, την 8η Ολυμπιακός – ΑΕΚ, την 9η ΠΑΟΚ  – Παναθηναϊκός και τέλος τη 12η Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE