Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, επιλέγοντας Ούρσουλα ΦοντερΛάιεν στην Κομισιόν, Λαγκάρντ στην ΕΚΤ

Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, επιλέγοντας Ούρσουλα ΦοντερΛάιεν στην Κομισιόν, Λαγκάρντ στην ΕΚΤ

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συμφώνησε για τη μελλοντική ηγεσία των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, όπως γνωστοποίησε λίγο νωρίτερα μέσω ανάρτησης του στο twitter o Ντόναλτ Τουσκ.

Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που συνερχόταν στις Βρυξέλλες επιλέγοντας τελικά την Ούρσουλα Φοντερ Λάιεν (Γερμανία ΕΛΚ) για την Προεδρία της Κομισιόν, την Κριστίν Λαγκάρντ (Γαλλία, ΕΛΚ) για την Προεδρία της ΕΚΤ, τον Σαρλ Μισέλ (Βέλγος Φιλελεύθερος) για την Προεδρία του Συμβουλίου και τον Ζοζέπ Μπορέλ (Ισπανός Σοσιαλιστής) για τη θέση του Υπάτου Εκπροσώπου για την Εξωτερική Πολιτική, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE