Στο αστυνομικό Τμήμα ο Νίκος Κουρκούλης - Ενοχλημένος με δημοσιεύματα

Στο αστυνομικό Τμήμα ο Νίκος Κουρκούλης - Ενοχλημένος με δημοσιεύματα

Ενοχλημένος με δημοσιεύματα εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής, τα οποία παρά το γεγονός ότι σωστά ανέφεραν ότι βρέθηκε σε αστυνομικό σταθμό, έδωσαν λανθασμένη πληροφόρηση για το τι ακριβώς συνέβη. 

Η περιπέτεια για τον Νίκο Κουρκούλη συνέβη την περασμένη Παρασκευή (28/6), με τον τραγουδιστή να μεταβαίνει εσπευσμένα το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα.

Αρχικά έγινε γνωστό από δημοσιεύματα ότι ο Νίκος Κουρκούλης κατήγγειλε διάρρηξη στο συγκρότημα κατοικιών, όπου μένει μαζί με Κέλλυ Κελεκίδου και τον γιο τους. Δημοσιεύματα ανέφεραν πως μπήκαν κακοποιοί και του άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Ωστόσο η συγκεκριμένη είδηση δεν έχει βάση.

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε στο Star.gr: «Η είδηση δεν ισχύει! Πράγματι μπήκαν στο συγκρότημα κατοικιών όπου διαμένουμε και εγώ με την οικογένειά μου, αλλά δε διέρρηξαν το δικό μας σπίτι. Διαψεύδω τα δημοσιεύματα και επιθυμώ όλο αυτό να σταματήσει εδώ, γιατί υπάρχουν και παιδιά. Πήγα στο ΑΤ Αργυρούπολης- Ελληνικού για να καταθέσω μήνυση κατά αγνώστων μαζί με τους υπόλοιπους κάτοικους του συγκροτήματός μας»

Στην ουσία, δεν έπεσε ο ίδιος θύμα διάρρηξης, αλλά οι γείτονές του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE