Μίλησε τελευταίος ο Ταγκμπατζούμι

Μίλησε τελευταίος ο Ταγκμπατζούμι

Άγγιξε ένα σπουδαίο διπλό η Αγία Νάπα, όταν προηγήθηκε στο Τσίρειο με 2-0 της ΑΕΛ με τα γκολ των Φίλγκεϊτ και Παναγιότοφ, όμως τελευταίος μίλησε ο Μάρκο Ταγκμπατζούμι ο οποίος σκόραρε δύο γκολ και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.

Το παιχνίδι ήταν καλό στην επανάληψη, ενώ στο Α’ ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό και οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες. Η Αγία Νάπα προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Φίλγκεϊτ και ενώ λίγο νωρίτερα έχασε πέναλτι ο Ταγκμπατζούμι, ενώ στο 49’ ο Παναγιότοφ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Μάρκο Ταγκμπατζούμι που μείωσε στο 72’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε μια λανθασμένη απόφαση του Γιάννη Αναστασίου αφού δεν υπήρχε παράβαση, ενώ στο 83’ ο Νιγηριανός επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Σιέλης, Σακέτι, Νικολάου, Σέμα, Καρλίτος, Ελευθερίου, Ιονίτσα (38΄ Ταγκμπατζούμι), Κυριάκου, Σαρντινέρο, Οχένε

Αγία Νάπα: Κίττος, Φίλγκεϊτ, Χάμπερ (74΄ Μγκούνι), Μαρκόφσκι, Φούσκο, Παναγιώτου, Αντωνίου, Θεοδώρου, Μέρτακας, Άντολεκ, Τζούρτζουριτς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE