Αναθεωρούν το νόμο – «Ανάσα» για τους εγκλωβισμένους αγοραστές

Αναθεωρούν το νόμο – «Ανάσα» για τους εγκλωβισμένους αγοραστές

Νέα αναθεωρημένη πρόταση νόμου για την επίλυση των προβλημάτων των εγκλωβισμένων αγοραστών θα παρουσιαστεί στην ερχόμενη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών.

Στη σημερινή συνεδρία, παρουσία του Διευθυντή του Τμήματος Κτηματολογίου, συνεχίστηκε η κατ’ άρθρο συζήτηση της πρότασης νόμου και συμφωνήθηκαν όπως γίνουν επιπλέον αλλαγές στη διατύπωση του κειμένου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE