Δωρεά 100 χιλιάδων δολαρίων από την Τουρκία στη ΔΕΑ

Δωρεά 100 χιλιάδων δολαρίων από την Τουρκία στη ΔΕΑ

Η Τουρκία προχώρησε στη δωρεά 100 χιλιάδων δολαρίων στην Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους (ΔΕΑ).


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα ο πρέσβης Αλί Μουράτ Μπαστσερί παρέδωσε την επιταγή με τη δωρεά στην εκπρόσωπο της Τουρκοκυπριακής κοινότητας στη ΔΕΑ Γκιουλντέν Πλουμέρ Κιουτσιούκ.

Ο ίδιος είπε ότι προσδίδουν μεγάλη σημασία στις εργασίες της επιτροπής και τις υποστηρίζουν.

Από την πλευρά της η κ. Κιουτσιούκ ευχαρίστησε την Τουρκία για την υποστήριξή της και πρόσθεσε ότι η χώρα προσφέρει δωρεές και υποστήριξη στο έργο της ΔΕΑ από το 2006. Ανέφερε ακόμη ότι η Τουρκία έδωσε την άδεια της για να γίνουν ανασκαφές χωρίς περιορισμούς σε 33 χώρους που βρίσκονται εντός στρατιωτικών περιοχών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE