Aνακοίνωσε την απόκτηση Ζάντερ – Πρώτη δήλωση του παίκτη και το ποσό που παίρνει ο Απόλλωνας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Aνακοίνωσε την απόκτηση Ζάντερ – Πρώτη δήλωση του παίκτη και το ποσό που παίρνει ο Απόλλωνας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα είναι με κάθε επισημότητα ο Ζάντερ Σαντάνα.

Ο αριστερός ακραίος αμυντικός. που αγωνίστηκε σε Απόλλωνα και Πάφος FC, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του πρώην προπονητή της Ομόνοιας, Βλάνταμ Μιλόγεβιτς.

«Είναι πολύ χαρούμενος. Είναι τιμή μου που είμαι σ΄αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή που μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ελπίζω να ανταποδώσω στο γήπεδο. Έχω εμπειρία και δεν νιώθω πίεση. Πιστεύω στον εαυτό μου και στην ομάδα» είπε ο Ζάντερ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά από αυτή τη μεταγραφή ο Απόλλωνας θα βάλει στο ταμείο του ένα ποσό της τάξεως των 40 χιλιάδων ευρώ περίπου.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE