ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν… κρύφτηκε ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης – «Φαίνεται ότι κάποιοι…»

Δεν… κρύφτηκε ο προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης – «Φαίνεται ότι κάποιοι…»

Για τη συντριβή από τη Φορτούνα Σιτάρντ, τη νοοτροπία ορισμένων παικτών, την αποχώρηση του Μανώλη Σιώπη για την Αλάνιασπορ, αλλά και το πότε θα είναι έτοιμος ο Μπράουν Ιντέγε.

«Ηταν μία εικόνα που στο πρώτο φιλικό περιμένεις να δεις. Οτι η ομάδα σου θα είναι κουρασμένη και θα έχει ανομοιογένεια. Υπάρχουν και πράγματα όμως που δεν περιμένεις να δεις. Οπως την νοοτροπία μας σε κάποιες στιγμές. Παρά την κούραση, δεν περιμένεις να δεις αυτό. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξεις άμεσα. Η ομάδα δείχνει ότι στις εναλλακτικές της είναι πίσω. Θα κρατήσουμε ένα 15λεπτο στο πρώτο μέρος και ένα 20λεπτο στο δεύτερο και θα προχωρήσουμε. Τα υπόλοιπα είναι ξεκάθαρα Κάποια παιδιά μπορεί να ήρθαν με τη λογική ότι όλα είναι καλά και συνεχίζουν όπως πέρυσι. Αυτό είναι δικό μου κομμάτι. Δεν έχει σημασία αν θα χάσεις αλλά τι προσπάθεια θα κάνεις. Ισως είναι ένα αρκετά δυνατό… χαστούκι. Και καλό θα είναι να το καταλάβουν όλοι πολύ νωρίς».

Για την αποχώρηση του Σιώπη: «Εχει μεγάλη σημασία να βρούμε τον κατάλληλο. Δεν έχουμε περιθώρια να κάνουμε λάθος. Επειδή ο Μανώλης έφυγε ξαφνικά και δεν ήμασταν προετοιμασμένοι, πιεστήκαμε».

Για το αν θα έπρεπε να αφήσει την ομάδα να ξεκουραστεί πριν το ματς:»Θα ήταν λάθος αν αφήναμε την ομάδα ξεκούραστη. Δεν στεναχωριέται κανένας περισσότερο από εμένα. Αλλά ο στόχος μας είναι πολύ μεγαλύτερος».

Για τη νοοτροπία: «Υπάρχουν φάσεις που κάποια παιδιά δεν είχαν πείσμα. Με ενοχλεί. Εδώ που βρίσκονται, δν μπορούν να είναι έτσι. Είχα μία συζήτηση και τους το εξήγησα. Δεν έχει σημασία αν είσαι κουρασμένος. Πρέπει να δίνεις αυτά που έχεις».

Για τον Ιντέγε:»Φαίνεται ότι αυτά τα παιδιά είναι ανέτοιμα. Ο Ιντέγε έχει έναν χρόνο να παίξει. Περιμένουμε από φιλικό σε φιλικό να είναι καλύτερος».

Για τη σύγκριση με τη Φορτούνα:»Εχουν μία εβδομάδα περισσότερη από εμάς. Εμείς σε μία εβδομάδα θα είμαστε διαφορετικοί. Αν αφήσεις την ομάδα να ξεκουραστεί, δεν είναι σωστό. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό».

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός 15χρονης: Μπροστά στα μάτια του παππού και της ξαδέρφης της «έσβησε» η άτυχη Γαρδένια - Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία

Δίκη Γεν. Ελεγκτή - Αναβολή αντεξέτασης του Οδυσσέα - Ποιος ο λόγος

Έκρηξη βόμβας σε όχημα στη Λευκωσία: Ανήκει σε εργαζόμενο των Κεντρικών Φυλακών

Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

ΠΑΣΥΞΕ: Απόλυτη ικανοποίηση από τις κινήσεις της Κυβέρνησης - Στα σκαριά φορέας για επενδύσεις στο τουριστικό branding

Χαμός με Πελετιέ στο Power of Love: Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα από τη γυναίκα - Βίντεο



Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού από τη Πέγεια, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/07) στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top