ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έδωσαν προθεσμία 10 ημερών για τα αιτήματά τους οι καθαρίστριες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έδωσαν προθεσμία 10 ημερών για τα αιτήματά τους οι καθαρίστριες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (4/7) άρχισε η απεργία τεσσάρων τμημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, οι οποίοι ζητούν όπως τα αιτήματά τους γίνουν αποδεκτά. 

Η απεργία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, άρχισε από τις 06:30 το πρωί της Πέμπτης (4/7) με τα τμήματα καθαριότητας, βοηθών θαλάμου, εργάτες, μαγειρείου κουζίνας καθώς και κλητήρων των χειρουργείων να απαιτούν τα αιτήματα τους. 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση (14:15), οι καθαρίστριες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού αποφάσισαν όπως δώσουν προθεσμία δέκα ημερών για να γίνουν αποδεκτά τα αιτήματά τους αλλιώς θα προχωρήσουν σε κλιμάκωση των μέτρων τους.

Από την άλλη αυτή την στιγμή πραγματοποιείται σύσκεψη μεταξύ του προσωπικού των βοηθών θαλάμων ούτως ώστε να αποφασιστούν και τα δικά τους μέτρα.

Προηγούμενη ενημέρωση (07:45): Oι εργαζόμενοι προσέρχονται αυτή την ώρα σε έκτακτη συνέλευση για να μελετήσουν πρόταση του ΟΚΥπΥ για τη πρόσληψη 4 έκτακτων καθαριστριών στο νοσοκομείο, προκειμένου να απαμβλυνθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με την υποστελέχωση.

Τα αιτήματα τους, σύμφωνα με τους ίδιους είναι η άυξηση του προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στα πιο πάνω τμήματα υποστηρίζοντας ότι με την συμπλήρωση των κενών θέσεων θα μπορούν να πάρουν τις άδειες ανάπαυσης και τα έξτρα που τους οφείλει η υπηρεσία, ως επίσης και την πρόσληψη κλητήρων αντικανονικού ωραρίου καθώς και κλητήρων χειρουργείου.

Να σημειωθεί ότι η απεργία της Πέμπτης συμπίπτει με προγραμματισμένη επίσκεψη, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού,  της κοινοβουλευτικής επιτροπής υγείας, που θα πραγματοποιηθεί στις 10:00.

Σύμφωνα με τους διαμαρτυρόμενους η απεργία θα κρατήσει για 24 ώρες. 

Φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top