Νέος μονοποικιλιακός καφές από την COFFEEHOUSE!

Νέος μονοποικιλιακός καφές από την COFFEEHOUSE!

Το ταξίδι της COFFEEHOUSE στον κόσμο του καφέ συνεχίζεται…

Αυτή τη φορά η ομάδα της COFFEEHOUSE ταξίδεψε στην Αφρική, σε μια από τις πιο αγαπημένες χώρες για τους λάτρεις του καφέ, την Κένυα.
Τα καφεόδεντρα στην επαρχία Kirinyaga του όρους Κένυα, παράγουν υψηλής ποιότητας καρπούς λόγω του ηφαιστειακού εδάφους. Η παραδοσιακή διαδικασία πλυσίματος και έκθεσης στον ήλιο για 20 ημέρες, έχει σαν αποτέλεσμα κορυφαίους κόκκους καφέ ΑΑ Plus.
Στο έντονο σώμα του νέου μονοποικιλιακού καφέ της COFFEEHOUSE, μαζί με τις ήπιες οξύτητες μήλου και τα αρώματα των εσπεριδοειδών, θα γευθείτε νότες από μαύρη σοκολάτα και βότανα.


Ακολουθήστε την COFFEEHOUSE στο ταξίδι του καφέ και απολαύστε τον KENYA Kariru AA Plus σε Cold Brew ή Pour Over, αλλά και σε Espresso ή Cappuccino, σε όλα της τα καταστήματα σε Κύπρο και Ελλάδα.

Η ομάδα της COFFEEHOUSE

Website: www.coffeehouse.com.cy
Facebook: @CoffeehouseTasteHabitat
Instagram: @coffeehouse_tastehabitat

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.