EKTAKTO-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο έκλεισε και τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας

EKTAKTO-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Τροχαίο έκλεισε και τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου (17:18)  το απόγευμα της Πέμπτης 4/7 ενημερώνει τους οδηγούς για κλειστό δρόμο μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται  λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την έξοδο Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λεμεσό, είναι κλειστές για την τροχαία κίνηση. 

Καλούνται οι οδηγοί να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας -  Λεμεσού.

Να σημειώσουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα όταν σκυβαλοφόρο το οποίο ήταν σταθμευμένο στη λωρίδα ασφαλείας με σκασμένο ελαστικό συγκρούστηκε με φορτηγό-ψυγείο.

Η απομάκρυνση των δύο φορτηγών είναι χρονοβόρο καθώς χρειάστηκε να επιστρατευτεί και εκσκαφέας ενώ εδώ και δύο περίπου ώρες παρατηρείται πολύ πυκνή τροχαία κίνηση όπως μαρτυρούν φωτογραφίες από το Cy Police Checkpoints

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.