ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απειλούσε όποιον αντίκριζε 30χρονος –Τα έκανε όλα μέσα σε λίγα λεπτά πριν συλληφθεί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απειλούσε όποιον αντίκριζε 30χρονος –Τα έκανε όλα μέσα σε λίγα λεπτά πριν συλληφθεί

Ασυνήθιστη υπόθεση που έχει ως αρνητικό πρωταγωνιστή 30χρονο, εξετάζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ο τελευταίος, κυκλοφορούσε το πρωί της Πέμπτης (04/07) στην Λακατάμια με άγριες διαθέσεις και όποιον αντίκριζε επιχειρούσε να τον ληστέψει υπό την απειλή μαχαιριού.

Αρχικά μπήκε σε αυλή οικίας και αποπειράθηκε να διαπράξει ληστεία. Η προσπάθειά του έπεσε στο κενό, αλλά όπως φαίνεται συνέχισε απτόητος.

Εν συνεχεία εισήλθε παρανόμως στην αυλή φροντιστηρίου στη Λακατάμια, όπου κι εκεί οι όποιες προσπάθειές του έπεσαν στο κενό.

Κατόπιν τούτου, ο νεαρός Τουρκοκύπριος κατευθύνθηκε με απειλητικές διαθέσεις προς οικιακή βοηθό, η οποία έγκαιρα εισήλθε στο σπίτι όπου εργαζόταν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, «στοχοποίησε» περαστικούς στο δρόμο.

Όλα αυτά τα έκανε σε διάστημα μερικών λεπτών, καταφέρνοντας να αναστατώσει αρκετό κόσμο, όπως γίνεται αντιληπτό.

Ευτυχώς μέλη της αστυνομικής δύναμης που στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί, τον καταδίωξαν και τον έθεσαν υπό σύλληψη.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE