Τουρκικό υποβρύχιο αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Κερύνειας

Τουρκικό  υποβρύχιο αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Κερύνειας

Στο λιμάνι της Κερύνειας αγκυροβόλησε το τουρκικό υποβρύχιο Gür S-357, όπως μεταδίδεται από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, σχολιάζοντας ότι αυτό γίνεται σε μια περίοδο κατά την οποία ο “Πορθητής” και το “Γιαβούζ” συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους στην ανατολική Μεσόγειο.

Ωστόσο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το υποβρύχιο προστατεύει τα δυο γεωτρύπανα καθώς και ερευνητικό πλοίο Μπαρμπαρός. Από χθες το απόγευμα το τουρκικό υποβρύχιο δέχεται επισκέψεις από τον κόσμο στα κατεχόμενα και αυτό θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 8 Ιουλίου, σημειώνεται.

Πηγή ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE