Άνετες νίκες για Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ

Άνετες νίκες για Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ

Σημαντικές και άνετες νίκες πέτυχαν στη Γερμανία Βόλφσμπουργκ και Γκλάντμπαχ και συνέχισαν την καλή τους πορεία.

Η Βόλφσμπουργκ επικράτησε με 3-0 της Φράιμπουργκ. Ο Ντε Μπρούιν άνοιξε το σκορ στο 19’ και τα άλλα δύο γκολ σημειώθηκαν προς το τέλος του αγώνα, στο 78’ με πέναλτι του Ροντρίγκεζ και στο 84΄με σκόρερ τον Άρντολντ.

Η Γκλάντμπαχ έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο στο Champions League με τη νίκη με 2-0 κόντρα στο Αννόβερο. Σκόρερ και των δύο γκολ ήταν ο Ερμάν στο 43’ και στο 75’.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE