«Καθάρισε» με Τσόρι και Αφελάι

«Καθάρισε» με Τσόρι και Αφελάι

Με τους δύο κορυφαίους του ποδοσφαιριστές να σκοράρουν στο Β’ ημίχρονο, ο Ολυμπιακό επικράτησε με 2-0 της Ξάνθης στο στάδιο «Καραϊσκάκης» και συνεχίζει την πορεία που έχει σαν στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ άνοιξε το σκορ στο 57’ και ο Ιμπραίμ Αφελάι έγραψε το τελικό 2-0 στο 69’.

Από την άλλη οι Ακρίτες έχασαν για πρώτη φορά μετά από οκτώ αγώνες. Τότε είχε ηττηθεί ξανά από τους Πειραιώτες, αλλά εντός έδρας με 3-1.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς (83’ Εντινγκά), Κασάμι, Ντοσεβί (75’ Φορτούνης), Αφελάι, Τσόρι, Χάρα (75’ Μπενίτες)

Ξάνθη: Κυριακίδης, Γκόμσι, Μπέρτος (54’ Μπαξεβανίδης), Σολτάνι, Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (60’ Βασιλακάκης), Κλέιτον, Καπετάνος, Καρυπίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE