ΑΡΧΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ: Οι ανακρίσεις για ελλείποντα πρόσωπα προχωρούν κανονικά

ΑΡΧΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ: Οι ανακρίσεις για ελλείποντα πρόσωπα προχωρούν κανονικά

Την πορεία των ανακρίσεων που διεξάγονται σε σχέση με τον τρόπο που οι κατά καιρούς υποβληθείσες καταγγελίες αναφορικά με ελλείποντα πρόσωπα, έτυχαν διερεύνησης και/ή αντιμετώπισης και γενικά χειρισμού από πλευράς Αστυνομίας, εξέτασε μεταξύ άλλων θεμάτων την Πέμπτη 4/7, η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, «η διαπίστωση είναι ότι οι ανακρίσεις που διεξάγουν οι ποινικοί ανακριτές προχωρούν κανονικά και με εντατικό ρυθμό, γεγονός που οδήγησε σε σημαντική αύξησή του μαρτυρικού υλικού το οποίο και αξιολογείται». 

Η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, σημειώνει ότι «θα επανέλθει αναλόγως της πορείας της υπόθεσης και εφόσον υπάρχει οτιδήποτε ανακοινώσιμο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE