ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κρόος μίλησε για τα θορυβώδη μπάρμπεκιου του Ρονάλντο

Ο Κρόος μίλησε για τα θορυβώδη μπάρμπεκιου του Ρονάλντο

Ο Τόνι Κρόος εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ένας ανήσυχος γείτονας.

Ο Τόνις Κρόος παραχώρησε συνέντευξη στην γερμανική τηλεόραση, στην οποία προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις. Μία από αυτές ήταν το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν γείτονας του, όταν αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, ο CR7 δεν ήταν και καθόλου ήσυχος: «Τα πιο θορυβώδη μπάρμπεκιου γίνονταν στο σπίτι του. Πηγαίναμε εκεί για να του πούμε να κάνει ησυχία».

Επιπλέον, ο Κρόος αναφέρθηκε και στην ομάδα στο Whatsapp που διατηρεί με τους συμπαίκτες του: «Είσαι στο δρόμο για το παιχνίδι και πάντα κάποιον τον παίρνει ο ύπνος. Υπάρχει το Whatsapp ώστε να είσαι σε επαφή μαζί του».

Επίσης, έβαλε πιο πάνω απ’ όλους την οικογένειά του: «Η οικογένεια πάνω απ’ όλα. Όταν μπαίνω στο σπίτι δεν νοιάζει τα παιδιά μου αν έχω κερδίσει 5-0 ή έχω χάσει».

Τέλος μίλησε και για την επόμενη σεζόν της Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν ξέρω αν έκλεισε το ρόστερ ή θα κάνουμε κι άλλες μεταγραφές. Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση θα φτιάξει μία ομάδα για να μάχεται. Δεν ανησυχώ».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top