Το πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Τιμούρ!

Το πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Τιμούρ!

Η Ανόρθωση έχει κάνει μέχρι στιγμής οκτώ μεταγραφές, ενώ δοκιμάζεται και ο Νταουσβίλι ο οποίος εκτός απρόοπτου θα αποτελέσει την ένατη.

Αυτό που έχει να κάνει ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς ο κορμός της «Κυρίας», ουσιαστικά έχει «σπάσει». Οι πολλοί παίκτες που ήρθαν θα πρέπει να αποκτήσουν ομοιογένεια και αυτό είναι ένα πρόβλημα που καλείται να λύσει ο Γεωργιανός κόουτς.

Ο Τιμούρ, γνωρίζει πάρα πολύ καλά, πως αυτό χρειάζεται χρόνο, ωστόσο στην προετοιμασία οι παίκτες θα «γνωριστούν» καλύτερα μεταξύ τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE