Ισοφαρίζει με… Ενσούε! («ΠΟΛΕΜΟΣ» ΑΠΟΕΛ/Απόλλων)

Ισοφαρίζει με… Ενσούε! («ΠΟΛΕΜΟΣ» ΑΠΟΕΛ/Απόλλων)

Σαν… ντόμινο μοιάζει ο φετινός μεταγραφικός πόλεμος Απόλλων και ΑΠΟΕΛ.

Η αρχή έγινε τον περασμένο Ιανουάριο από τον Πρόδρομο Πετρίδη με το «ξαφνικό» κτύπημα… Γιάκολις, που τον έντυσε στα γαλαζοκίτρινα στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου.

Η συνέχεια ήταν και πάλι γαλαζοκίτρινη με την απόκτηση του Άλεφ στις 26 Ιουνίου όμως κάπου εκεί άρχισε η αντεπίθεση του Απόλλωνα.

Στις 28 Ιουνίου ανακοίνωσε και επίσημα τον πρώην ΑΠΟΕΛίστα, Γιάννη Γιαννιώτα και τώρα ετοιμάζεται να κλείσει και τον Εμίλιο Ενσούε «ισοφαρίζοντας» σε 2-2!

Δείτε επίσης: Τινάζει την ΜΠΑΝΚΑ με Ενσούε ο Απόλλωνας!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.