Ντονμέζ: Ξεκινά την πρώτη γεώτρηση το Γιαβούζ – Η τοποθεσία της παραβίασης

Ντονμέζ: Ξεκινά την πρώτη γεώτρηση το Γιαβούζ – Η τοποθεσία της παραβίασης

Μέσα στην εβδομάδα 08-12/07 αναμένεται να ξεκινήσει η πρώτη γεώτρηση του τουρκικού γεωτρύπανου «Γιαβούζ».

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολού» ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, «αυτή τη στιγμή το Γιαβούζ ανεφοδιάζεται και υποβάλλεται στους τελευταίους ελέγχους στην Μερσίνα. Πρώτα ο Αλλάχ μέσα σε μια βδομάδα θα ξεκινήσουμε την πρώτη γεώτρηση του Γιαβούζ στην ανατολική Μεσόγειο, στην Καρπασία, στην περιοχή που έχουμε λάβει σχετική άδεια από την ΤΔΒΚ»

Ακόμη ο Φατίχ Ντονμέζ είπε στο Ανατολού πως με βάση τα αποτελέσματα των ερευνών που διενήργησε το «Μπαρμπαρός» οι εμπειρογνώμονες επέλεξαν την Καρπασία για γεώτρηση, ενώ τόνισε πως «δεν έχουμε ακόμη τρυπήσει και πριν ολοκληρωθεί η γεώτρηση είναι νωρίς να πούμε το οτιδήποτε».

«Ελπίζουμε ότι φτάσουμε στα αποτελέσματα και τις πηγές που επιθυμούμε», κατέληξε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE