Έστειλε ήδη Κύπρο τέσσερις παίκτες ο Τραμετσάνι

Έστειλε ήδη Κύπρο τέσσερις παίκτες ο Τραμετσάνι

Μία τετράδα νεαρών Κύπριων παικτών που συμμετείχαν στη μέχρι στιγμής προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, δεν είναι με την υπόλοιπη ομάδα στην Αυστρία.

Συγκεκριμένα, οι Αρτεμίου, Καραγιάννης, Κατσαντώνης και Πολυκάρπου, έχουν επιστρέψει στην Κύπρο, μιας και μετά τις μεταγραφές που έχει κάνει ο ΑΠΟΕΛ, δεν υπολογίζονται από πλευράς Πάολο Τραμετσάνι για το υπόλοιπο της προετοιμασίας.

Τις προσεχείς μέρες Τραμετσάνι, Τέτι σε συνεννόηση με τη διοίκηση, θα αποφασίσουν το τι θα γίνει με αυτούς τους παίκτες, αν θα παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Στην Αυστρία συνεχίζουν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, το βασικό στάδιο προετοιμασίας οι νεαροί Πρινιωτάκης και Καλογήρου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.