Τραγωδία σε beach bar στη Χαλκιδική - «Έσβησε» άνδρας

Τραγωδία σε beach bar στη Χαλκιδική - «Έσβησε» άνδρας

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/7) ένας άνδρας, περίπου 65 ετών, σε beach bar της Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής.

Πιο συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του μετά από ανακοπή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thestival, στο σημείο έφτασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το οποίο δεν κατάφερε να επαναφέρει στη ζωή τον άτυχο άνδρα.

Η σορός του μεταφέρεται στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE