ΛΑΡΝΑΚΑ: «Κτυπάει κόκκινο» η αγωνία για τον κ. Ανδρέα – Νέα έκκληση της Αστυνομίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Κτυπάει κόκκινο» η αγωνία για τον κ. Ανδρέα – Νέα έκκληση της Αστυνομίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό του Ανδρέα Αγαθαγγέλου, 77 ετών, από τη Λάρνακα, ο οποίος ελλείπει από την οικία του στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα, από τις 4/7/2019.

Ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE