ΠΑΦΟΣ: 'Ντου' αστυνομικών σε οικία 35χρονου - Του φόρεσαν χειροπέδες

ΠΑΦΟΣ: 'Ντου' αστυνομικών σε οικία 35χρονου - Του φόρεσαν χειροπέδες

Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε το Σάββατο (6/7) η Αστυνομία στην Πάφο, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης παράνομης χρήσης, καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Της σύλληψης του 35χρονου προηγήθηκε έρευνα το απόγευμα του Σαββάτου (6/7) στο διαμέρισμα του από μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, τρία υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 15-30 εκατοστών, μέσα σε γλάστρες, ένα θερμόμετρο και μια κατασκευή φωτιστικού.

Ο 35χρονος συνελήφθη αρχικά για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE