ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρός τραυματισμός ηλικιωμένης – Κλώνος δέντρου καταπλάκωσε το σπίτι

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Σοβαρός τραυματισμός ηλικιωμένης – Κλώνος δέντρου καταπλάκωσε το σπίτι

Με κατάγματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο 82χρονη, στο εξοχικό της οποίας έπεσε κλώνος από υπεραιωνόβιο δέντρο. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου (7/7) στο χωριό Φοινικαριά στην επαρχία Λεμεσού, όπου η 82χρονη διατηρεί εξοχική κατοικία, μεταλλικής κατασκευής.

Όταν ο κλώνος του δέντρου καταπλάκωσε την οικία, η 82χρονη εγκλωβίστηκε στο υποστατικό και τραυματίστηκε.

Την ηλικιωμένη γυναίκα, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν γείτονες, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού, με ασθενοφόρο.

Όπως διαπιστώθηκε, η 82χρονη υπέστη κάταγμα στέρνου και θώρακα. Λόγω της κατάστασής της, θεωρήθηκε απαραίτητο να κρατηθεί για νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE