Απίστευτο σκηνικό στις Πλάτρες – Έγιναν ποτάμια οι δρόμοι από τις καταρρακτώδεις βροχές – VIDEO

Απίστευτο σκηνικό στις Πλάτρες – Έγιναν ποτάμια οι δρόμοι από τις καταρρακτώδεις βροχές – VIDEO

Αρχές Ιουλίου και στις ορεινές περιοχές της Κύπρου, ακόμη σημειώνονται καταρρακτώδεις βροχές! 

Όπως ενημέρωσε και η Αστυνομία με σχετική ανακοίνωσή της, σε περιοχές του Τροόδους, του Παλαιχωρίου, αλλά και στις Πλάτρες, το μεσημέρι της Κυριακής (7/7) σημειώνονται καταρρακτώδεις βροχές.

Αυτό διαπιστώνεται και από βίντεο που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από την περιοχή Πλατρών.

Όπως θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο, λόγω των καταρρακτωδών βροχών, στους δρόμους συσσωρεύτηκε μεγάλη ποσότητα νερού.  

Θυμίζουμε ότι σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, ενημερώνει το κοινό ότι, στις περιοχές Τροόδους, Πλατρών και Παλαιχωρίου σημειώνονται καταρρακτώδεις βροχές, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς να είναι περιορισμένη και οι δρόμοι να είναι ενδεχομένως ολισθηροί. 

Στις περιοχές Τροόδους και Πλατρών επικρατούν επίσης ισχυροί άνεμοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.