Έφυγαν δύο από την προετοιμασία του Άρη!

Έφυγαν δύο από την προετοιμασία του Άρη!

Από νωρίς άρχισα τα προβλήματα για τον Άρη τη φετινή σεζόν, καθώς οι Χουλιάν Κουέστα και Ντάνιελ Λάρσον επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη λόγω τραυματισμών.

Χωρίς δύο βασικούς παίκτες θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Άρη στην Ολλανδία, καθώς τόσο ο τερματοφύλακας των «κίτρινων» Χουλιάν Κουέστα, όσο και ο Σουηδός εξτρέμ Ντάνιελ Λάρσον ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Σουηδός εξτρέμ υπέστη διάταση στο δεξιό υποκνημίδιο, στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην Γάνδη, ενώ ο Κουέστα ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Αμφότεροι θα ξεκινήσουν άμεσα θεραπείες, μετά και τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν, προκειμένου να είναι έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Άρη κόντρα στην ΑΕΛ.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE