Έφυγαν δύο από την προετοιμασία του Άρη!

Έφυγαν δύο από την προετοιμασία του Άρη!

Από νωρίς άρχισα τα προβλήματα για τον Άρη τη φετινή σεζόν, καθώς οι Χουλιάν Κουέστα και Ντάνιελ Λάρσον επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη λόγω τραυματισμών.

Χωρίς δύο βασικούς παίκτες θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Άρη στην Ολλανδία, καθώς τόσο ο τερματοφύλακας των «κίτρινων» Χουλιάν Κουέστα, όσο και ο Σουηδός εξτρέμ Ντάνιελ Λάρσον ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Σουηδός εξτρέμ υπέστη διάταση στο δεξιό υποκνημίδιο, στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην Γάνδη, ενώ ο Κουέστα ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Αμφότεροι θα ξεκινήσουν άμεσα θεραπείες, μετά και τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν, προκειμένου να είναι έτοιμοι στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Άρη κόντρα στην ΑΕΛ.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE