ΑΕΛ: Η «ενέργεια» και ο Ιονίτσα

ΑΕΛ: Η «ενέργεια» και ο Ιονίτσα

Το γεγονός ότι η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 απέναντι στην Αγία Νάπα, δεν εμπόδισε τους παίκτες του Χριστάκη Χριστοφόρου να κυνηγήσουν την ανατροπή , αλλά στο τέλος να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η «ενέργεια» που έβγαλαν στο γήπεδο οι παίκτες του Χριστάκη Χριστοφόρου ήταν πολύ σημαντική, ενώ ο Ταγκμπατζούμι με δύο δικά του γκολ έσωσε την ομάδα από την ήττα.

Στην ΑΕΛ η προσοχή είναι στραμμένη στον Ιονίτσα, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στην περίπτωση του Ιονίτσα, ο οποίος είναι ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου, καθώς ο Ταγκμπατζούμι είναι τιμωρημένος.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE