Διοργάνωση Πρωταθλήματος Κοριτσιών U15 και στην επόμενη αγωνιστική χρονιά

Διοργάνωση Πρωταθλήματος Κοριτσιών U15 και στην επόμενη αγωνιστική χρονιά

Η προσπάθεια για ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου με βασικό άξονα τη στήριξη της βάσης συνεχίζεται μέσα από τους σχεδιασμούς της ΚΟΠ και όπως ενημερώθηκαν τα σωματεία, θα διοργανωθεί Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15 και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το πρώτο Παγκύπριο Πρωτάθλημα διοργανώθηκε με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θεωρείται δεδομένο πως με το ενδιαφέρον που υπάρχει από τις ομάδες μας,  οι συμμετοχές θα είναι περισσότερες.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15 δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι ομάδες Α’, Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, και ΣΤΟΚ, ομάδες που είναι εγγεγραμμένες στο ειδικό μητρώο ΚΟΠ (Futsal και Γυναικείου) αλλά και ομάδες από τις ιδιωτικές ακαδημίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE