Διοργάνωση Πρωταθλήματος Κοριτσιών U15 και στην επόμενη αγωνιστική χρονιά

Διοργάνωση Πρωταθλήματος Κοριτσιών U15 και στην επόμενη αγωνιστική χρονιά

Η προσπάθεια για ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου με βασικό άξονα τη στήριξη της βάσης συνεχίζεται μέσα από τους σχεδιασμούς της ΚΟΠ και όπως ενημερώθηκαν τα σωματεία, θα διοργανωθεί Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15 και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το πρώτο Παγκύπριο Πρωτάθλημα διοργανώθηκε με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θεωρείται δεδομένο πως με το ενδιαφέρον που υπάρχει από τις ομάδες μας,  οι συμμετοχές θα είναι περισσότερες.

Σύμφωνα με την Προκήρυξη στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών U15 δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι ομάδες Α’, Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, και ΣΤΟΚ, ομάδες που είναι εγγεγραμμένες στο ειδικό μητρώο ΚΟΠ (Futsal και Γυναικείου) αλλά και ομάδες από τις ιδιωτικές ακαδημίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Νέες εκατέρωθεν επιθέσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – «Γρίφος» η εμπλοκή των ΗΠΑ

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται να βρίσκεται ένα αποφασιστικό πλήγμα των ΗΠΑ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν, με στόχο την πλήρη αποδυνάμωση του ιρανικού καθεστώτος.