To πρώτο ΣΤΟΙΧΗΜΑ το… κέρδισαν! Αν φέρουν και ΔΥΝΑΤΟ εννιάρι

To πρώτο ΣΤΟΙΧΗΜΑ το… κέρδισαν! Αν φέρουν και ΔΥΝΑΤΟ εννιάρι

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι με τις τελευταίες μετεγγραφές, έχουν «φτιάξει» τον κόσμο, που νιώθει ότι η ομάδα θα είναι αρκετά δυνατή. 

Ήταν το πρώτο στοίχημα του Νίκου Κίρζη και των συνεργατών του, να αλλάξουν το κλίμα, ύστερα από το… άδοξο φινάλε της περασμένης χρονιάς.

Μέχρι πριν δυο εβδομάδες, κυριαρχούσε η μιζέρια και η μουρμούρα φ.

Η όλη ατμόσφαιρα που επικράτησε χθες στο Ακρωτήρι, μιλά από μόνη της.

Ο κόσμος των κυανολεύκων περιμένει ότι θα τα «σκάσει» η διοίκηση, φέρνοντας και ένα δυνατό παίχτη-εννιάρι που θα κάμει τη διαφορά.

Πολύ λίγοι είναι αυτοί που θα «ξινίσουν», αν ο αντί- Μάγκλιτσα, ονομάζεται Μάγκλιτσα!

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE