Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ερωτηματικά προκαλεί η κίνηση οδηγού διπλοκάμπινου οχήματος που το υπερφόρτωσε με τεμάχια σανού.
Όπως θα δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία που δημοσίευσε η ομάδα «I Love Cyprus ΡΕ», το όχημα φαίνεται να είναι σε κυκλικό κόμβο, και να έχει μια κλήση προς τα αριστερά, μάλλον λόγω του βάρους που έχει φορτωθεί.
Είναι γεγονός ότι, ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε κάποιο τεμάχιο σανού να φύγει από το όχημα, όσο καλά και αν ήταν δεμένο ή ακόμα και λόγω του βάρους αλλά και του ύψους, σε μια απότομη κίνηση του οχήματος, να ανατρεπόταν.
Οι οδηγοί πάντως που βρήκαν το εν λόγω όχημα στον δρόμο τους, σίγουρα θα είχαν μια μικρή ανησυχία για τα τεμάχια και το όχημα!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις