Ορίστηκε η συνάντηση Γεωργιάδη με εκπαιδευτικές οργανώσεις και ΠΑΣΥΔΥ

Ορίστηκε η συνάντηση Γεωργιάδη με εκπαιδευτικές οργανώσεις και ΠΑΣΥΔΥ

Την Τρίτη, 16 Ιουλίου, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, και η ΠΑΣΥΔΥ θα συναντηθούν με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη για συζήτηση του συνταξιοδοτικού ζητήματος.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΚΥΠΕ, ο Υπουργός Οικονομικών, απαντώντας σε κοινή επιστολή των εκπαιδευτικών οργανώσεων και της ΠΑΣΥΔΥ, τους ενημερώνει ότι έχει οριστεί συνάντησή τους για τις 16 Ιουλίου, η ώρα 12, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Κατά τη συνάντηση, θα συζητηθεί και το θέμα των συνταξιοδοτικών ωφελημάτων των εκπαιδευτικών που μονιμοποιήθηκαν μετά τον Οκτώβριο του 2011.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.