Ορίστηκε η συνάντηση Γεωργιάδη με εκπαιδευτικές οργανώσεις και ΠΑΣΥΔΥ

Ορίστηκε η συνάντηση Γεωργιάδη με εκπαιδευτικές οργανώσεις και ΠΑΣΥΔΥ

Την Τρίτη, 16 Ιουλίου, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, και η ΠΑΣΥΔΥ θα συναντηθούν με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη για συζήτηση του συνταξιοδοτικού ζητήματος.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΚΥΠΕ, ο Υπουργός Οικονομικών, απαντώντας σε κοινή επιστολή των εκπαιδευτικών οργανώσεων και της ΠΑΣΥΔΥ, τους ενημερώνει ότι έχει οριστεί συνάντησή τους για τις 16 Ιουλίου, η ώρα 12, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Κατά τη συνάντηση, θα συζητηθεί και το θέμα των συνταξιοδοτικών ωφελημάτων των εκπαιδευτικών που μονιμοποιήθηκαν μετά τον Οκτώβριο του 2011.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE